خبرگزاری مهر - گروه استانها: احداث کارخانه سیمان خرمآباد که جزو مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به استان لرستان است پس از گذشت سالها هنوز به مرحله افتتاح نرسیده تا این پروژه کماکان در پیشرفت فیزیکی پائینی متوقف بماند.
بلاتکلیفی ۴۵ هزار سهامدار کارخانه
کارخانه سیمان خرمآباد که از ابتدای کلنگ زنی ماجراهای مختلفی را پشت سر گذاشته هر بار به دلیلی عملیات اجرایی آن به تعویق افتاد تا کارخانهای که همگان نگران آلودگی آن بیخ گوش شهر نیم میلیون نفری باشند همچنان اندر خم وعدههای صاحبان کارخانه باشد.
این در حالی است که سیمان خرمآباد از ابتدای فعالیت خود اقدام به فروش سهام کرد تا این کارخانه امروز با بیش از ۴۵ هزار سهامدار به کلافی سردرگم در حوزه صنعت استان تبدیل شود.
محمدرضا ملکشاهی راد نماینده مردم خرمآباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مشکلات که وجود دارد و باید حل شود این بوده که ول عمر یک پروژه به حداقل خودش برسد.
پروژهای در میان کشمکش بانک و مدیر کارخانه
وی بابیان اینکه پروژه کارخانه سیمان خرمآباد بالای ۱۰ سال بوده که در کشمکشها قرار دارد گفت: قبلاً این کشمکش بین صاحبان ملک، نیروگاه و کارخانه وجود داشت و امروز بین بانک و کارخانه این کشمکش ادامه دارد.
نماینده مردم خرمآباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه برای این کارخانه پذیرهنویسی صورت گرفته و تعداد زیادی از مردم از آن سهام خریدهاند گفت: باید دولتمردان توجه داشته باشند که اعتماد مردم را نباید از خودشان سلب کنند.
ملکشاهی راد با تأکید بر اینکه باید این کارخانه به نتیجه برسد ادامه داد: این کارخانه امکان و فرصتی بوده و برای آن هزینههایی شده است.
پروژه پرماجرا ۱۱ ساله شد
وی با تأکید بر اینکه ما امروز نیازمند اشتغال و تولید هستیم ادامه داد: در این راستا باید هرچه سریعتر زمینه تعیین تکلیف کارخانه سیمان خرمآباد برای ایجاد اشتغال در مرکز استان فراهم شود.
بنابراین گزارش، مجوز کارخانه سیمان خرمآباد در سال ۸۱ صادر و عملیات اجرایی آن در سال ۸۵ آغازشده که بر اساس اعلام مسئولان این کارخانه قرار بر این بوده که تا پایان سال ۹۴ به بهرهبرداری برسد.
نظر شما